Orizaba Lactee - Ciocolata cu lapte Grand Cru - este o adevarata placere cand se topeste in gura. Amestecul de boabe de cacao din America Latina are un caracter special. La fel ca laptele proaspat de munte, Orizaba Latcee este delicata blanda, cu o topire extraordinara si caracterizata prin note intense de lapte, de lunga durata. Contine 39% cacao, 34% zahar, 26% lapte, cu un continut total de grasimi de 41% si este potrivita pentru toate utilizarile. Banutii amintesc de picaturile mici de ciocolata si sunt ideale atunci cand doar o mica parte din ciocolata trebuie topita, deoarece sunt portionate optim.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Couvertura de ciocolata cu lapte, cacao: minimum 39%. Ingrediente: zahar, unt de cacao, pudra de lapte degresat, boabe de cacao, concentrat de unt, emulgator: lecitina de soia. A se pastra intr-un loc uscat si racoros la + 16 ° C - + 18 ° C. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokoladenkuvertüre Callets, Kakao: 39% mindestens. Zutaten: Zucker, Kakaobutter, MAGERMILCHPULVER, Kakaobohnen, BUTTERKONZENTRAT, Emulgator: SOJALECITHIN. Trocken und kühl bei +16°C - +18°C lagern. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2409 kJ / 579 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 24 g
Glucide: 47 g
Zaharuri: 47 g
Proteine: 8,3 g
Sare: 0,25 g
Alergeni (contine): Lapte, Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.