Ciocolata alba de patiserie Anëo 34% are o culoare deschisa, foarte putin zahar, ideala pentru prepararea tuturor produselor de patiserie. Aceasta ciocolata alba de copt mangaie palatul datorita aromei sale proaspete si cremoase de lapte, se asorteaza perfect cu notele calde si florale de vanilie de Madagascar.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Forma acestor Fondette a fost dezvoltata exclusiv cu scopul de a le face usor de utilizat, deoarece se topesc usor. Ambalajul este o punga reciclabila si resigilabila pentru a pastra delicioasele Fondettes mai mult timp.
Provenienţa
Saint Etienne FRANTA
Tipologie
Aneo 34% ciocolata alba pentru patiserie
Ambalare
1 kg
ciocolata alba unt de cacao 34% minim
Ingrediente: zahar, unt de cacao, LAPTE praf , emulgator: lecitina de floarea soarelui, extract de vanilie
Poate contine urme de nuci, oua si susan
Valori nutritionale medii la 100g: energie 2534kJ/ 602kcal, grasimi 42,6g, din care acizi grasi saturati 25,6g, carbohidrati 46,9g, din care zaharuri 46,9g, proteine 7,5g, sare 0,26g
Mod de pastrare: a se pastra intr-un loc racoros si uscat (intre 16°-18°), ferit de umiditate si mirosuri
Greutate neta: 1 kg
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2290 kJ / 551 kcal
Grasimi: 37 g
Acizi grasi saturati: 22 g
Glucide: 40 g
Zaharuri: 37 g
Proteine: 7,8 g
Sare: <0,01 g
Alergeni (contine): Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.