Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Ideal pentru gratar sau gratar la foc mare.
Odata gatita, separati grasimea de carne, prajiti-o din nou pe gratar pana ajunge la o textura crocanta si in acest moment taiati-o in brunoise (taiata cubulete) si apoi serviti-o deasupra fripturii cu adaos de sare de Cornish .
Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.
Ce este Vacum Selection?
Carnurile din selectia Vacum se caracterizeaza prin marmorare si culoarea carnii. Vacum Seleccion include rasele din peninsula Iberica, in functie de perioada anului poate fi rasa Casina sau alte rase incrucisate.
Provenienţa
Leon/Valencia SPANIA
Tipologie
Vaca veche - rasa „Casina”.
Ambalare
450 gr. aproximativ ambalate in vid
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.