Galuste japoneze cu carne de porc, congelate. Ingrediente: 31% legume (varza, ceapa), faina de grau, 19% carne de porc, apa, grasime de porc, sare, pesmet (faina de grau, sare, drojdie), pudra de usturoi, gluten de grau, potentiatori de aroma (E621, E631), sos de soia (apa, soia, grau, sare), ulei de susan, amidon de cartofi, pudra de ghimbir. Mod de preparare: In tigaie - Se pune 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se incinge. Adaugati produsul congelat si prajiti timp de 2 minute. Se adauga apoi 1 cana de apa (aprox. 60 ml) si se fierbe acoperit in tigaie 2 minute. Apoi acoperiti si gatiti inca un minut pana cand apa s-a evaporat. Se prajeste in friteuza timp de aproximativ 2 1/2 minute la +170°C pana la +180°C. Intr-o cratita - fierbeti in aceasta apa timp de aproximativ 3 1/2 minute. A se pastra la maxim -18°C. Nu inghetati din nou dupa decongelare.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), seminte de susan, boabe de soia
Alergeni (poate contine urme):
oua, crustacee
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
938kJ / 225kcal
Acizi grasi saturati:
5.4 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.