Gyoza galuste de pui si legume in stil japonez, congelate. Ingrediente: 37% legume (varza, ceapa, usturoi arpagic), faina de grau, 19% pui, apa, piele de pui, pesmet (faina de grau, sare, drojdie), sare, praf de usturoi, gluten de grau, potentiatori de aroma (E621) , E631), sos de soia (apa, boabe de soia, grau, sare), ulei de susan, amidon de cartofi, pudra de ghimbir. Mod de preparare: In tigaie: se pune 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se incinge. Adaugati produsul congelat si prajiti timp de 2 minute. Se adauga apoi 1 cana de apa (aprox. 60 ml) si se fierbe acoperit in tigaie 2 minute. Apoi acoperiti si gatiti inca un minut pana cand apa s-a evaporat. Se prajeste in friteuza timp de aproximativ 2 1/2 minute la +170°C pana la +180°C. Intr-o cratita - fierbeti in aceasta apa timp de aproximativ 3 1/2 minute. In aragazul cu aburi - aprox. Gatiti la abur timp de 5 minute la +100°C. A se pastra la maxim -18°C. Nu recongelati dupa dezghetare.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), radacina de telina, boabe de soia
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
616kJ / 146kcal
Acizi grasi saturati:
1.6 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.