Galuste gyoza in stil japonez umplute cu creveti si colorate cu pudra de sfecla rosie, congelate rapid. Ingrediente: 27% creveti decojiti (21% creveti Litopenaeus vannemei), apa, sare, stabilizatori: E451, E452), legume (varza, morcovi), faina de grau, apa, amidon de cartofi, ulei de rapita, pesmet (faina de grau, sare, drojdie), ciuperci (Agaricus bisporus), ulei de susan, zahar, sare, proteina pudra, gluten de grau, 0,1% pudra de sfecla rosie, pudra de ghimbir, extract de drojdie, piper negru. Pentru rezultate optime, nu dezghetati inainte de a gati. Mod de preparare: In tigaie: Se pune 1 lingura de ulei intr-o tigaie si se incinge. Se adauga produsul congelat, apoi se adauga 4 linguri de apa (cca. 60ml) si se fierbe in tigaia cu capac timp de 4 minute. Apoi continuati sa gatiti descoperit timp de cateva minute pana cand apa a fiert. In friteuza: Aprox. Se prajeste timp de 3 1/2 minute la +170°C pana la +180°C. In cratita: Se fierbe in apa clocotita timp de aproximativ 4 1/2 minute. In aragazul cu abur: Se fierbe la abur aproximativ 5 minute la +100°C. A se pastra la -18°C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), oua, crustacee, seminte de susan
Alergeni (poate contine urme):
boabe de soia
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
674kJ / 160kcal
Acizi grasi saturati:
0.5 g