Sos Yakiniku. Ingrediente: sirop de glucoza-fructoza, apa, zahar, proteine hidrolizate (gluten de grau, gluten de porumb, sare), suc de mere, pulpa de mere (mere, sirop de glucoza-fructoza), usturoi, sare, otet, sos de soia (soia, sare, grau, dextroza, orz), amidon modificat, boia de ardei, seminte de susan, mustar, piper, ardei rosu, agent de ingrosare: E406. Agitati inainte de utilizare. Mod de preparare: Carnea se marineaza cu o cantitate de sos egala cu 20-30% din cantitatea de carne. Friptura: Inainte ca ingredientele sa fie gata de prajire, adaugati o cantitate de sos egala cu 20-30% din cantitatea de carne. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui. A se pastra la frigider dupa deschidere. Produs din Japonia.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau, orz), mustar, seminte de susan, boabe de soia
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
711kJ / 170kcal
Acizi grasi saturati:
0.12 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs