Sosul de peste este utilizat pe scara larga in bucataria thailandeza si vietnameza. Pentru a-l produce, ansoa bogat in proteine, este fermentat cu sare timp de cateva luni. Lichidul rezultat este apoi extras si turnat inapoi. Lichidul rezultat se matureaza din nou timp de cateva luni in butoaie de lemn.
Sos de peste. Ingrediente: 72% ansoa (Stolephorus spp.), sare, zahar, sirop de glucoza-fructoza.A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina. A se pastra la frigider dupa deschidere. Produs din Thailanda. Proprietati: fara gluten.
Alergeni (contine):
peste
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
291kJ / 68kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
3.4 g
Zaharuri:
3.4 g
Proteine:
14 g
Sare:
26.3 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.