Ingrediente: condimente de orez fermentat, oțet de vin, ulei de floarea soarelui, frunze de muștar, sos de soia (apă, soia, grâu), ciuperci Enoki, suc de struguri, wasabi, chili. A se pastra la temperatura camerei si ferit de lumina directa a soarelui.
Un dressing clasic cu ulei de oțet, rafinat cu specialitățile regionale din provincia Nagano. Wasabi și murăturile picante din frunze de muștar dau acestui produs o întorsătură japoneză. Extra umami provine din ciupercile Enoki. Nu numai pentru salată, ci și pentru pește poșat și tofu. Un produs bine rotunjit, fără aditivi, care are într-adevăr gust de casă! Acum la a 2-a generație, Shizen Okoku (tradus ca Regatul Naturii) este un mic producător din Nagano care face sosuri și sosuri cinstite fără arome și conservanți artificiali - de peste 40 de ani și numai cu cele mai bune ingrediente de bază. Până astăzi unul dintre puținii producători din Japonia cu acest concept clar!
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
932kJ/223kcal
Grasimi:
18.4 g
Acizi grasi saturati:
2.1 g
Carbohidrati:
11.4 g
Zaharuri:
11.4 g
Proteine:
1.4 g
Sare:
4.6 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.