Pudra de crema de cocos este utilizata pentru prepararea laptelui de cocos sau ca baza pentru diverse sosuri. Este ideala si pentru rafinarea cocktailurilor. Pudra pur si simplu se amesteca cu apa. In bucataria asiatica, laptele de cocos preparat in acest mod nu este doar un inlocuitor pentru lapte, ci si pentru unt si alte grasimi. Consistenta variaza in functie de raportul de amestecare; laptele de cocos poate fi produs gros sau subtire, dupa dorinta.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Valori nutritive: per 100 gr
Valoare calorica: 3033 kJ/734 kcal
Grasimi: 70 g
Acizi grasi saturati: 66,25 g
Carbohidrati: 17,76 g
Zaharuri: 6,6 g
Proteine: 8 g
Sare: 0,18 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.