Petit Reblochon Laitier AOP, branză Lait Cru din lapte de vacă, aproximativ 250 g

Käse Kober
120,00 lei 79,38 lei
Branza frantuzeasca moale facuta cu lapte crud, minim 50% grasime in substanta uscata. LAPTE CRUD, sare, culturi, cheag. Scoarta manjita rosu, comestibila. A se pastra intre  +4°C pana la 8°C.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 62821 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 7 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Reblochon-ul atrage atentia cu parfumul sau de grajd, dar aroma sa este mai subtila: aromele de nuci, fructate domina mult timp. Scoarta este lubrifiata pentru o lunga perioada de timp, dar poate prezenta usoare urme de mucegai in curs de coacere. 
Un gratin de cartofi cu Reblochon este de vis! Daca calatoriti prin satele din zona de origine, veti gasi preparate clasice si simple cu aceasta branza in restaurantele de pretutindeni. 
CU CE BEI ​​- Vinurile rosii din Burgundia cu taninuri nu prea puternice si fructat fin. Sau o bere grea cu malt care ar putea avea chiar si o usoara dulceata. 
DE UNDE VENE - Alpii Savoiardi
LUCRURI DE STIUT - Reblochon vine de la „reblocher” = a se retine. Au fost intotdeauna branzeturi mici, moi, cu un timp scurt de maturare, care erau usor de ascuns de ochii domnului, care ii cerea datoriile. O a doua mulsoare a fost efectuata in multe ferme si s-a produs branza din aceasta cantitate mica de lapte pentru uz propriu.

Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 0,25 KG
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!