Uleiul de masline din sudul Frantei este rar, deoarece este produs doar in cantitati mici. Acest ulei de masline AOP (de origine protejata) din Vallée des Baux este obtinut din soiurile Salonenque, Beruguette (Aglandau), Grossane, Picholine si Verdale si procesat in mod traditional. In acest scop, maslinele se coc in lipsa aerului timp de 2 zile dupa recoltare inainte de a fi prelucrate intr-o pasta omogena, din care se obtine apoi extraordinarul ulei de masline cu arome foarte blande, coapte. Potrivit pentru salate si branza de capra sau mancaruri calde mediteraneene cu rosii, ardei, vinete, hamsii si foarte placut cu peste crud.
Huile d'olive de la Vallée des Baux de Provence DOP Ingrediente: ulei de masline extravirgin. A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina. Produs si imbuteliat in Baux de Provence/Franta.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
3768 kJ / 900 kcal
Grasimi:
99,8 g
Acizi grasi saturati:
15,1 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.