Sfatul bucatarului
Fierbeti tagliolinii in doi litri de apa clocotita cu sare timp de aproximativ 4-5 minute. Se scurge al dente si se caleste intr-o tigaie cu un nod de unt topit si ulei de masline. Serviti pastele aburinde, stropite cu branza Parmigiano Reggiano rasa.
Tipologie
Tagliolini de ou
Provenienţa
Alba ITALIA
Format
500 g
Ingrediente: gris de GRAU dur , oua proaspete pasteurizate 20%, galbenus de ou 4%.
Poate contine urme de SOIA .
Tara de cultivare a graului: Italia
Tara de morarit: Italia
Mod de pastrare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat
Mod de utilizare: Doza pentru 8 persoane. Timp de gatire 3/4 minute. Fierbeti tagliolinii in doi litri de apa clocotita cu sare timp de aproximativ 3-4 minute. Se scurge al dente si se caleste intr-o tigaie cu un nod de unt topit, ulei de masline sau un sos la alegere. Serviti pastele aburinde, stropite cu parmezan ras.
Valori nutritionale medii la 100 g: energie 1624 kJ/ 384 kcal, grasimi 4,2 g, din care acizi grasi saturati 1,2 g, carbohidrati 70 g, din care zaharuri 0,5 g, proteine 15 g, sare 0,08 g.
Valoare calorica:
1624 kJ/ 384 kcal
Acizi grasi saturati:
1.2 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs