Sos Carbonara cu trufe. Ingrediente: apa, 20% OUA, Parmigiano Reggiano DOP (LAPTE, sare, cheag), Pecorino Romano DOP (LAPTE DE oaie, sare, cheag), 2% trufe de vara (Tuber aestivum Vitt), amidon de porumb, sare, piper negru, arome naturale. Mancaruri de paste: serviti fara a adauga apa de gatit. Il poti mentine cald in timp ce o servesti, fara a se coagul oul. 40g sos sezon 80g paste. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider (+4°C) si se foloseste in 7 zile. Proprietati: fara gluten.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Versiunea moderna a celebrului sos italian: Guanciale este inlocuita cu trufe italiene de vara (Tuber aestivum Vitt.). ▪ Cu 20% oua. ▪ Cu Parmigiano Reggiano DOP si Pecorino Romano DOP, fara adaos de smantana sau lapte. ▪ Un sos carbonara de lunga durata, la fel de cremos ca si cum ar fi fost de casa. Se toarna direct peste paste fara a adauga apa de gatit. Este suficient pentru 12 portii.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 658 kJ/158 kcal
Grasimi: 11 g
Acizi grasi saturati: 5,7 g
Carbohidrati: 3,6 g
Zaharuri: 0,3 g
Proteine: 11 g
Sare: 1,3 g
Alergeni (contine): oua, lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.