Produs de baza indispensabil pentru bucataria gourmet.
Adaugarea EXTRA inseamna ca acestea sunt trufe din ianuarie, februarie si martie. In acest timp, aroma trufelor este cea mai puternica.
Reductie din apa, extracte de trufe si sare. Formata in timpul primului proces de gatire a trufei de iarna inainte de conservare. Pentru sosuri, pateuri si oriunde se doreste o aroma naturala de trufe negre Pèrigord.
Suc de trufe negre, extra. Ingrediente: Suc de trufe negre (Tuber melanosporum), apa, sare. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se foloseste cat mai curand posibil.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1962kJ/477kcal
Grasimi:
50.2 g
Acizi grasi saturati:
8.7 g
Carbohidrati:
0.9 g
Zaharuri:
0.1 g
Proteine:
2.6 g
Sare:
0.4 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.