Sfatul bucatarului
Ideal pentru a savura cu unt sau unt si salvie; crema; rosii si busuioc; crema de ciuperci si trufe, sau chiar in bulion pentru o varianta mai traditionala.
Tipologie
Ravioli cu Plin si ierburi
Provenienţa
Alba ITALIA
Format
500 g
Ingrediente: paste paste 60%: faina de GRAU , gris de GRAU dur , oua pasteurizate , spanac pudra, apa. Umplutura 40%: ricotta (zer, acidifiant: acid citric, sare), sfecla, ierburi 18%, spanac 18%, zer , pesmet (faina de grau, sare), branza ( LAPTE , cheag, sare), condimente, sare. Poate contine urme de telina .
Mod de pastrare: ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra intre +2 si +4°C, dupa deschidere se consuma in 2 zile.
Valori nutritionale medii la 100g: energie 1064 kJ/253 kcal, grasimi 8,8g, din care acizi grasi saturati 3,7g, carbohidrati 29g, din care zaharuri 1,2g, proteine 14g, sare 1,6g
Valoare calorica:
1064 kJ/253 kcal
Acizi grasi saturati:
3.7 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs