Sfatul bucatarului
Avand in vedere delicatetea umpluturii, va recomandam sa asezonati aceste ravioli cu un sos usor de unt, cu adaugarea de cativa fulgi de trufe.
Tipologie
Ravioli al Plin cu fondue si trufe
Provenienţa
Alba ITALIA
Format
500 g
Ingrediente: paste paste 60%: faina de GRAU , gris de GRAU dur , oua pasteurizate , apa. Umplutura 40%: branza (lapte, cheag, enzime, sare, conservant: E251) 53%, LAPTE , gris de grau dur, faina de grau, galbenus de OU proaspat pasteurizat , trufe de vara (tuber aestivum Vitt) 3%, amidon de cartofi, oua.
Mod de pastrare: ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra intre +2 si +4°C, dupa deschidere se consuma in 2 zile.
Valori nutritionale medii la 100g: energie 1158 kJ/276 kcal, grasimi 9,8g, din care acizi grasi saturati 3,9g, carbohidrati 29g, din care zaharuri 0,8g, proteine 17g, sare 1,4g
Valoare calorica:
1158 kJ/276 kcal
Acizi grasi saturati:
3.9 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs