Tartuflanghe Ravioli Al Plin Cu Carne Tartuflanghe 500g

Tartuflanghe
101,83 lei 89,61 lei

Traditionalele ravioli piemonteze del Plin, in italiana „pizzicotto” care indica gestul de a ciupi aluatul cu degetele pentru a obtine aceasta forma tipica de paste piemonteze.
Precomanda

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: LC-33701 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 8 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)


Domenica Bertolusso si Beppe Montanaro sunt fondatorii companiei Tartuflanghe si si-au dedicat intotdeauna viata acestui ingredient pretios, o icoana a Piemontului. Acestia si-au inceput activitatea in lumea trufelor in 1968, comercializand trufe proaspete la restaurantul lor, la acea vreme un adevarat punct de referinta pentru haute cuisine piemonteza.

Tartuflanghe s-a nascut apoi in 1980 pentru a valorifica creativitatea si experienta culinara a lui Beppe: numele este rezultatul intuitiei Domenicai care, in bucataria restaurantului, a combinat cuvantul trufa cu numele Langhe, zona renumita pentru calitatea acestui pretios. ciuperca.

Primele specialitati cu trufe au fost create pentru a oferi iubitorilor de mancare buna posibilitatea de a savura trufe chiar si in afara sezonului: o abordare inovatoare care a scos in evidenta studiul si cercetarea familiei Montanaro, creand primele paste cu trufe produse in lume, premiate in 1992 la spectacolul de vara Fancy Food din New York. Copiii lor Paolo si Stefania s-au alaturat parintilor lor in ultimii ani, impartasind experienta acumulata de-a lungul anilor, ducand mai departe prestigioasa traditie de familie cu entuziasm si idei noi.

Domenica Bertolusso si Beppe Montanaro, fondatorii companiei, au creat Tartuflanghe in 1980. De ani de zile compania s-a laudat cu titlul „Excelenta artizanala”, emis de Regiunea Piemont, ca recunoastere a experientei sale de treizeci de ani in lumea maiestriei gastronomice de calitate.

 

Provenienţa
Alba ITALIA

 

Tipologie
Ravioli cu carne Plin

 

Ambalare
500 gr

Specificatii
Ingrediente: paste paste 60%: faina de GRAU , gris de GRAU dur , oua pasteurizate , apa. Umplutura 40%: vita 35%, carne de porc 18%, pesmet (faina de grau, sare), spanac, branza ( LAPTE , cheag, sare), vin rosu, telina , morcovi, ceapa, oua , sare, condimente.

Mod de pastrare: ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra intre +2 si +4°C, dupa deschidere se consuma in 2 zile.

Valori nutritionale medii la 100g: energie 1158 kJ/276 kcal, grasimi 9,8g, din care acizi grasi saturati 3,9g, carbohidrati 29g, din care zaharuri 0,8g, proteine ​​17g, sare 1,4g

Valoare calorica: 1158 kJ/276 kcal

Grasimi: 9.8 g

Acizi grasi saturati: 3.9 g

Carbohidrati: 29 g

Zaharuri: 0.8 g

Proteine: 17 g

Sare: 1.4 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!