Alternativa pe baza de plante la albumina/albus de ou. Ideala pentru mousse, pandispan, spume, prajituri si macarons. Dozajul recomandat este de 1-4% pentru un efect emulgator si afanant si pana la 8% pentru un efect de legare.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1577kJ / 372kcal
Grasimi: 0.2 g
Acizi grasi saturati: 0.2 g
Carbohidrati: 0.2 g
Zaharuri: 0.2 g
Proteine: 90.5 g
Sare: 0.04 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.