Pentru aceasta pasta, maslinele negre coapte au fost macinate fin cu putin ulei de masline, sare, capere si ansoa. Totul este apoi rafinat cu cimbru din Provence. Ideal cu orez, carne sau peste si, de asemenea, pentru umplut tarte.
Pasta de masline negre. Ingrediente: Masline negre (sare), capere (sare, otet alcoolic), ulei de masline extravirgin, pasta de ansoa(ansoa, ulei de floarea soarelui, sare), cimbru. A se pastra la rece dupa deschidere.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1277 kJ / 309 kcal
Grasimi:
30 g
Acizi grasi saturati:
4,1 g
Carbohidrati:
7,5 g
Zaharuri:
<0,5 g
Proteine:
2,3 g
Sare:
2,9 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.