Glice este alcatuit din monogliceride derivate din grasimi si fabricate din glicerol si acizi grasi. Glice este foarte stabil ca emulgator, capabil sa incorporeze un mediu apos intr-un mediu uleios. Glice este asemanator uleiului, ceea ce inseamna ca trebuie mai intai descompus cu un ingredient gras inainte de a fi adaugat la un ingredient apos. Proprietati: Sub forma de flocon si solubil in ulei la o temperatura de 60°C. Amestecul de ulei si Glice trebuie adaugat lent in apa sau ingrediente apoase pentru a permite emulsificarea.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Emulgator (mono- si digliceride ale acizilor grasi). Ingrediente: Emulgator: Mono- si digliceride ale acizilor grasi (E471). A nu se lasa la indemana copiilor. La prepararea emulsiilor, Glice trebuie mai intai dizolvat intr-un mediu care contine grasime/ulei la 60°C. Apoi, se adauga în mediul apos. Pentru uz alimentar, utilizare limitata. Doza maxima în anumite alimente: 10 g per litru. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Valoare calorica: 3310 kJ/790 kcal
Grasimi: 99 g
Acizi grasi saturati: 96 g
Carbohidrati: 0 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.