Fainurile noastre, pe langa faptul ca sunt macinate in puritate, nu contin aditivi adaugati (lapte si derivati, vitamine, conservanti, malt etc.)
Faina 2 ofera o aroma rustica si unica tuturor aluaturilor, de la paine la pizza, de la focaccia la produse mai crocante dospite, cum ar fi biscuiti si grisine. Fata de alte fainuri, faina 2 se caracterizeaza prin granule mari, cu o cantitate mai mare de componente fibroase si germeni de seminte.
Datorita sistemului monolit de prelucrare a pietrei naturale, cerealele sunt macinate mai lent, iar germenul, adica partea nutritiva a boabelor, ramane intact, pastrandu-si cel mai bine calitatile organoleptice.
Sanatatea este importanta, motiv pentru care produsul nostru este definat si pastreaza intacte elementele nutritionale esentiale organismului nostru.
Al nostru este un proces de productie traditional care foloseste tehnologia pentru a garanta o calitate extrem de inalta. Totul incepe cu un sortator optic care identifica orice defect prezent la boabele care intra in masina dupa ce a fost curatata si continua prin trecerea produsului printr-un detector de metale pozitionat pe lant pentru o inspectie precisa in amonte de procesul de ambalare.
Angajamentul nostru este de a fi din ce in ce mai eco-sustenabili si de a garanta clientilor nostri bunatatea produselor care provin dintr-un teritoriu, cel umbrian, bogat in biodiversitate si excelenta, ingrijit sa ofere tot ce este mai bun din sine in fiecare an, sa fie generatorul unui cu adevarat biologic.