Preparat pentru sos carbonara. Ingrediente: Apa, 20% OUA, branza Parmigiano Reggiano DOP (LAPTE, sare, cheag), branza Pecorino Romano DOP (LAPTE DE oaie, sare, cheag), amidon de porumb, sare, piper negru, arome naturale. Mancaruri de paste: se servesc fara a adauga apa de gatit, adaugand ingredientul principal dupa dorinta (carne de porc, peste, legume). Il poti mentine cald in timp ce o servesti, fara a se coagul oul. 40g sos sezon 80g paste. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider (+4°C) si se foloseste in 7 zile. Proprietati: fara gluten.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
PERSONALIZATI-VA CARBONARA ADAUGAND INGREDIENTELE CEL MAI IUBITE. Versiunea „de baza” a carbonarei, cu 20% galbenus de ou si branza. Se face fara adaugare de lapte sau smantana. Se adauga in paste si se amesteca. Cu aceasta baza poti crea propria ta varianta preferata de carbonara: - clasica cu adaos de guanciale crocant (obraz de porc) - cu fructe de mare, peste si crustacee - cu legume de sezon. Sosul poate fi tinut cald fara a se coagul oul. 40 g de sos sunt suficiente pentru 80 g de paste.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 712 kJ/171 kcal
Grasimi: 12 g
Acizi grasi saturati: 5,8 g
Carbohidrati: 3,7 g
Zaharuri: 0,3 g
Proteine: 12 g
Sare: 1,3 g
Alergeni (contine): oua, lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.