Aluat foietaj în foi, congelat. Ingrediente: FAINA DE GRAU, apa, grasime de palmier, ulei de rapita, ulei de floarea soarelui, arome, sare de masa iodata. Aplicare: Lasati foile de foietaj sa se dezghete la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute si procesati dupa cum doriti. Pastrare: * -6°C: 1 saptamana. ** -12°C: 2 săptămâni. *** -18°C: până la data de consum minim specificată. A se pastra la cel putin -18°C. Nu înghetati din nou dupa dezghetare.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1576 kJ/378 kcal
Grasimi: 24 g
Acizi grasi saturati: 13 g
Carbohidrati: 32 g
Zaharuri: 0.5 g
Proteine: 6.1 g
Sare: 1 g
Alergeni (contine): Cereale care contin gluten