Kurosu - Oțetul negru este adesea folosit în bucătăria chinezească, în special cu dim sum și alte găluște. În Japonia, de asemenea, un popular „dink de sănătate” rafinat cu miere. Kisaichi prepară mai întâi un sake și apoi îl lasă să fermenteze încet în oțet și să se maturizeze în butoaie mari de lemn. Acest lucru conferă acestei specialități din oțet o umami specială și o aromă fină. Ideal și pentru mâncăruri dulci și acrișoare. Fabrica de oțet Kisaichi, fondată în 1922, este un specialist în oțet preparat în mod tradițional. Diferitele produse cu oțet au fost populare cu restaurantele cu stele Michelin din Tokyo și Osaka de zeci de ani. Toate oțeturile sunt preparate din ingrediente de bază japoneze și fără aditivi. Toate oțeturile au o aciditate scăzută, care nu acidifică prea mult diferitele feluri de mâncare.
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
205kJ/49kcal
Acizi grasi saturati:
0 g