Super Neutroză, Agent de îngroșare și gelifiere, Louis Francois, 1 kg

Louis Francois
1.124,06 lei 999,17 lei
Un agent de îngroșare sau de gelifiere sub formă de pulbere. Emulgator împotriva cristalizării și asigură cremozitatea înghețatei și a sorbetului.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 16321 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 99 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Un agent de îngroșare sau de gelifiere sub formă de pulbere. Emulgator împotriva cristalizării și asigură cremositatea înghețatei și a sorbetului. Poate fi folosit în produse de patiserie, cofetărie, maioneză și sosuri de salată. Oferă produselor dvs. o valoare ridicată de bucurie, precum și o calitate optimă și o perioadă de valabilitate. Se amestecă pudra cu ingredientele uscate (de exemplu, zahărul). Se dizolvă ingredientele în lichid în timp ce se amestecă. IMPORTANT: Se lasa sa se umfle 15 minute!! Creșteți încet temperatura în timp ce amestecați constant. Inghetata: 2-3g / litru // Sorbeturi de fructe: 4-5g / litru // Frisca: 5g / litru

Stabilizator pentru inghetata. Ingrediente: glucoza, agent de ingrosare: E410, agent de gelifiere: E401 si E407. Dozare: 2 - 5 g pe litru. A se pastra la loc uscat si racoros (sub 20°C).

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1057kJ / 254kcal

Grasimi: 0.6 g

Acizi grasi saturati: 0.12 g

Carbohidrati: 36.2 g

Zaharuri: 28.1 g

Proteine: 2.3 g

Sare: 3.61 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!