Pectin Jaune/galben este un amestec de pectină pe bază de plante pentru paste de fructe și umpluturi ferme pentru produse de patiserie și poate fi procesat cu sau fără pulpă de fructe. Amestecați ingredientele cu Pectin Jaune și amestecați în preparatul lichid până obțineți o masă fără cocoloașe. Pectina se dizolvă rapid la 80/85°C. Următoarele pectine sunt disponibile pentru alte domenii de aplicare: - Pectin RS 150 - Rapid Set (pentru gem/marmeladă) - Pectin NH - Nappage (universal pentru glazură și umpluturi cu pulpă de fructe) - Pectagel Rose (pentru înghețată și sorbet) - Pectagel 843 (pentru topping de fructe și gheață glazurată) - Pectin X 58 (pentru glazură fără pulpă de fructe)
Agent de gelifiere pentru paste de fructe, produse de cofetărie din fructe, umpluturi solide pentru produse de patiserie și produse de cofetărie - nu pot fi dizolvate din nou. Face un gel ferm, care se topește delicat. Ingrediente: Pectină E440i, E337, Dextroză, E452i. Proprietăți: Pectin Jaune poate fi folosit în preparate puternic îndulcite și pe bază de fructe. Masa gelificată nu mai poate fi dizolvată din nou prin căldură. Textura finală este topită în gură și ușor rigidă. Gelificarea are loc în legătură cu acidul (fructului) în timpul răcirii. Dozare: 1,0% - 1,7% (10 g până la maximum 17 g per 1 kg greutate totală). Prelucrare: Pentru a utiliza Pectin Jaune fără cocoloașe: - Amestecați Pectin Jaune cu celelalte ingrediente uscate (zahăr, pudră de glucoză, dextroză...) și lăsați acest amestec să se prelingă în preparatul lichid în timp ce amestecați energic, pentru a preveni aglomerarea. - Se amestecă până se formează o masă uniformă. - Pectina se dizolvă rapid la 80°C până la 85°C. A se pastra la loc uscat si racoros.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
620kJ / 150kcal
Acizi grasi saturati:
0 g