Pectin X 58 este un amestec de pectină pe bază de plante, fără zahăr, pentru acoperiri fără pulpă, pentru produse de patiserie și pandișpan. Agentul de gelifiere asigură că poate fi înghețat și este reversibil. Amestecați ingredientele cu Pectin X 58 și amestecați în preparatul lichid până obțineți o masă fără cocoloașe. Pectina se dizolvă rapid la 80/85°C. Următoarele pectine sunt disponibile pentru alte domenii de aplicare: -pectină galbenă, Pectin Jaune (paste de fructe și umpluturi solide) - Pectină RS 150 - Set rapid (pentru gem/marmeladă) - Pectină NH - Nappage (universal pentru turnare și umpluturi cu pulpa de fructe) - Pectagel Rose (pentru inghetata si sorbet) - Pectagel 843 (pentru topping de fructe si inghetata glazurata)
Agent de gelifiere pentru umpluturi non-acide din cofetărie. Ingrediente: pectină: E440, zaharoză, stabilizator: E450, E341. Utilizare limitată pentru alimente! Nu pentru vânzare cu amănuntul! Doza indicativă: 0,8% până la 1,5%. Protejați de căldură și umiditate!