Fondant,1.5 kg

Via Gastronomica
85,00 lei 78,00 lei
Fondant (franceza: topire) consta din zahar si glucoza (sirop de bomboane). Ingredientele sunt gatite si apoi transformate intr-o pasta moale prin framantare viguroasa si racire rapida. Aceasta masa de fondant este moale si moale si se topeste usor in gura. Fondantul este folosit in principal pentru a acoperi produse de cofetarie, ciocolata si produse de patiserie. Efectul dorit poate fi obtinut prin adaugarea de uleiuri esentiale, coloranti sau alcool.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 27748 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 7 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1496 kJ/352 kcal

Grasimi: 0g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 88 g

Zaharuri: 78.4 g

Proteine: 0g

Sare: <0.01 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!