Fondant,1.5 kg

Via Gastronomica
-8% nou
85,00 lei 78,00 lei
Fondant (franceza: topire) consta din zahar si glucoza (sirop de bomboane). Ingredientele sunt gatite si apoi transformate intr-o pasta moale prin framantare viguroasa si racire rapida. Aceasta masa de fondant este moale si moale si se topeste usor in gura. Fondantul este folosit in principal pentru a acoperi produse de cofetarie, ciocolata si produse de patiserie. Efectul dorit poate fi obtinut prin adaugarea de uleiuri esentiale, coloranti sau alcool.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 27748 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 7 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
 Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1496 kJ/352 kcal

Grasimi: 0g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 88 g

Zaharuri: 78.4 g

Proteine: 0g

Sare: <0.01 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!