Denumirea de agar-agar provine din malaeza si inseamna: hrana de gelifiere facuta din alge. Este un agent de gelifiere precum gelatina, dar are o putere de gelificare mai mare si este pur pe baza de plante. Agar-agar este facut din alge rosii originare de pe coasta Pacificului din Asia. Mod de administrare: O lingurita usor gramada de agar-agar pentru 750 ml lichid sau pulpa de fructe. Pentru a obtine o capacitate de gelificare completa, pulberea trebuie amestecata cu o parte din lichidul de gelificat. Aduceti restul de lichid la fiert, amestecati agar-agar si gatiti timp de 1-2 minute, amestecand. Alimentele preparate cu agar-agar se solidifica doar cand se racesc! Disponibil si la 1kg.
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.