Agar-agar pulbere, 1 kg

Via Gastronomica
nou
350,00 lei 328,00 lei
Agent de gelifiere agar-agar pulbere. Ingrediente: pulbere de agar-agar (E406). Rezistenta gelului min. 900 g/cm². Respectati cantitatile maxime si utilizarea in alimente conform Regulamentului (CE) Nr. 1333/2008 privind aditivii alimentari! Doar pentru uz profesional! A se pastra uscat, ferit de lumina si racoros intr-un recipient bine inchis. Proprietati: Nu trebuie furnizate valori nutritionale.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 10057 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 32 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Denumirea de agar-agar provine din malaeza si inseamna: hrana de gelifiere facuta din alge. Este un agent de gelifiere precum gelatina, dar are o putere de gelificare mai mare si este pur pe baza de plante. Agar-agar este facut din alge rosii originare de pe coasta Pacificului din Asia. Mod de administrare: O lingurita usor gramada de agar-agar pentru 750 ml lichid sau pulpa de fructe. Pentru a obtine o capacitate de gelificare completa, pulberea trebuie amestecata cu o parte din lichidul de gelificat. Aduceti restul de lichid la fiert, amestecati agar-agar si gatiti timp de 1-2 minute, amestecand. Alimentele preparate cu agar-agar se solidifica doar cand se racesc! Disponibil si la 1kg.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!