Santa Cecilia nu este nimic altceva decat numele unui vin emblematic de pe taram sicilian, obtinut cu ajutorul unuia din cele mai populare soiuri de struguri, Nero d'Avola. Vitele de vie plantate in jurul terenurilor albe si podgoriilor antice in extremitatea vestica a Siciliei sunt cat se poate de prolifice an de an, astazi devenind punctul de referinta in producerea de vinuri rosii. Fermentatia s-a produs in rezervoare de otel inoxidabil la o temperatura controlata (25 grade celsius) timp de 2 saptamani. Imbatranirea a avut loc in butoaie de stejar mici si mari in mai multe etape, pentru a integra o structura potrivita. Culoarea sa rosie este completata perfect de irizatiile violet, ceea ce arata constitutia sa viguroasa. Aromele de cirese negre si prune coapte sunt amestecate cu tonurile de citrice, rosii si lemn dulce, iar la final se interpun senzatii uimitoare de grafit. A se consuma alaturi de preparate din carne rosie si peste.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Santa Cecilia nu este nimic altceva decat numele unui vin emblematic de pe taram sicilian, obtinut cu ajutorul unuia din cele mai populare soiuri de struguri, Nero d'Avola. Vitele de vie plantate in jurul terenurilor albe si podgoriilor antice in extremitatea vestica a Siciliei sunt cat se poate de prolifice an de an, astazi devenind punctul de referinta in producerea de vinuri rosii. Fermentatia s-a produs in rezervoare de otel inoxidabil la o temperatura controlata (25 grade celsius) timp de 2 saptamani. Imbatranirea a avut loc in butoaie de stejar mici si mari in mai multe etape, pentru a integra o structura potrivita. Culoarea sa rosie este completata perfect de irizatiile violet, ceea ce arata constitutia sa viguroasa. Aromele de cirese negre si prune coapte sunt amestecate cu tonurile de citrice, rosii si lemn dulce, iar la final se interpun senzatii uimitoare de grafit. A se consuma alaturi de preparate din carne rosie si peste.