Avand o traditie in spate, Ksara se regaseste printre cele mai vechi crame din Liban, un concept realizat de niste calugari iezuiti, care si-au pus cunostiintele si priceperea din agricultura in practica.
Acum Ksara este cea mai productive si moderna crama din zona, renumita pentru vinul bogat si echilibrat pe care-l produce. Cupajul este realizat din soiuri nobile precum : Cabernet Sauvignon, Merlot si Petit Verdot.
Pentru a reusi performanta de a produce o bautura complexa, inca de la recoltat strugurii sunt supusi unei sortari amanuntite, mai apoi zdrobiti si transferati in cuve timp de 20 de zile. Fermentatia are loc la o temperature de 28 de grade. Imbatranirea cupajului are loc in butoaie de stejar francez timp de 18 luni.
Este un vin corpolent, ce dezvolta arome complexe, palatal este usor acid, cu taninuri ferme si o textura larga ce precede un finish lung.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare