Familia Piccini a facut parte inca din anul 1882 din istoria vinului italian, lucru confirmat chiar si de generatia a patra, care isi desfasoara existenta pe meleagurile toscane in momentul de fata.
O astfel de situatie nu are cum sa fie uitata , astfel ca alcatuirea unui memento bun a avut la baza expunerea laborioasa a patru soiuri de struguri, ce provin din diferite regiuni aflate in sanul Italiei.
Maturarea a avut loc timp de 24 luni in butoaie de stejar, iar apoi timp de 6 luni in sticla, astfel vinul dezvoltand un caracter aparte si un buchet aromatic complex. Dezvaluie o constitutie moderna, unde predomina notele de cireste intunecate pe fundal. La nivel gustativ atacul este profund, dezvaluind un miez aromatic gustos plin de prospetime pentru un finisaj pe masura. A se consuma in compania preparatelor din carne rosie la o temperatura de 18 grade celsius.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Familia Piccini a facut parte inca din anul 1882 din istoria vinului italian, lucru confirmat chiar si de generatia a patra, care isi desfasoara existenta pe meleagurile toscane in momentul de fata.
O astfel de situatie nu are cum sa fie uitata , astfel ca alcatuirea unui memento bun a avut la baza expunerea laborioasa a patru soiuri de struguri, ce provin din diferite regiuni aflate in sanul Italiei.
Maturarea a avut loc timp de 24 luni in butoaie de stejar, iar apoi timp de 6 luni in sticla, astfel vinul dezvoltand un caracter aparte si un buchet aromatic complex. Dezvaluie o constitutie moderna, unde predomina notele de cireste intunecate pe fundal. La nivel gustativ atacul este profund, dezvaluind un miez aromatic gustos plin de prospetime pentru un finisaj pe masura. A se consuma in compania preparatelor din carne rosie la o temperatura de 18 grade celsius.