Gratarul japonez intr-o clasa proprie este Shichirin Grill. Se pot atinge temperaturi de pana la 800 °C. Pentru o stabilitate deosebit de ridicata si cele mai bune proprietati de stocare a caldurii, ceramica este rafinata cu cuart si cordierit intr-un proces special dezvoltat si ars intr-un furnal la 1600 °C. Acest lucru face din Shichirin un aparat de gatit extrem de robust, care poate indeplini toate cerintele. Datorita suprafetelor exterioare vitrate, gratarul este deosebit de usor de curatat ulterior. Shichirin poate fi folosit numai in aer liber cu brichete sau carbune.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.