In moara vieneza de ulei a lui Erwin Gegenbauer, semintele de floarea soarelui sunt macinate impreuna cu cafeaua. Uleiul de condimente se obtine din acesta printr-un proces special de presare racita. Ofera creatiilor tale nota finala si nota ta personala. Bucura-te sa experimentezi. Pentru salate, paste, inghetata de vanilie, pentru prajirea sau rafinarea pestelui si a carnii, peste legume sau supe fierte.
Ulei de condimente pentru cafea. Ingrediente: ulei de floarea soarelui, boabe de cafea. Din presare la rece. Depozitati intr-un loc intunecat si racoros.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
3693 kJ / 882 kcal
Grasimi:
99,8 g
Acizi grasi saturati:
11,6 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.