Supa de peste, gata de gatit cu legume si ierburi din Provence. Ingrediente: apa, 32% peste(sogaresc, macrou, anghila), 9% rosii (tocate si concentrate), 5,3% legume (morcovi, praz, ceapa, fenicul), 3% ulei de masline extravirgin, aroma de peste (contine lapte, extracte de peste, sare), usturoi, 0,2% ierburi de Provence, condimente. Mod de preparare: Agitati bine inainte de utilizare. Se pune intr-o cratita si se incinge, dar nu se fierbe. Se serveste fierbinte. A se pastra la rece la 0 ° C pana la + 4 ° C. Se poate pastra la frigider timp de 48 de ore dupa deschidere. Proprietati: proteine din laptele animal.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
253 kJ / 61 kcal
Acizi grasi saturati:
0,7 g
Alergeni (contine):
peste, lapte
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.