Supa de peste in stil breton cu legume, gata de gatit. Ingrediente: apa, 40% peste (monacuta, rosca, anghila de mare, macrou), legume (morcovi, praz, ceapa), 4% crustacee (homar, crabi), concentrat de rosii, suc de portocale deshidratat, sare, amidon de porumb modificat, ulei de rapita, usturoi, aroma, ierburi, agenti de ingrosare: guma xantan, guma guar, condimente. Mod de preparare: Agitati bine inainte de deschidere pentru a reda consistenta. Depozitarea poate cauza depunerea uleiului. Se incinge intr-o cratita dar nu se fierbe. Se serveste fierbinte. A se pastra la frigider la 0 pana la + 4 ° C. Dupa deschidere se poate pastra in frigider la 0 pana la + 4 ° C, timp de 48 de ore.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
198 kJ / 47 kcal
Acizi grasi saturati:
0,3 g
Alergeni (contine):
peste, crustacee
Alergeni (poate contine urme):
moluste
Scrie un review