De indata ce le veti incerca pentru prima data, veti fi uimiti! Icrele de arici de mare sunt foarte apreciate ca o delicatesa speciala in Galicia. Gustul delicat al marii, aroma si textura sunt surprinzatoare. Sunt din ce in ce mai folosite de bucatarii rafinati. Cel mai bun sezon pentru recoltare este ianuarie-martie. Urmeaza un proces foarte elaborat si meticulos odata cu extractia icrelor cu mana pentru a asigura cel mai bun gust. Il recomandam pe paine prajita, cu omleta, in risotto, cu paste si maioneza sau pur si simplu direct din cutie cu cateva picaturi de lamaie. De la fabrica Los Peperetes din Galicia, conservele de fructe de mare vin intr-o clasa proprie. Proprietarii Jesus Lorenzo si Dona Paz au inceput initial in popularul lor restaurant "Los Peperetes"
Greutate scursa: 50g
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Icre de arici de mare. Ingrediente:icre de arici de mare, apa, sare. A se pastra nedeschis intr-un loc racoros (max. 15-20 ° C) si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere si se va consuma in termen de 3 zile.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Seeigelrogen. Zutaten: SEEIGELROGEN, Wasser, Salz. Ungeöffnet kühl (max. 15-20°C) und trocken lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank lagern und innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 80 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 456 kJ / 109 kcal
Grasimi: 3,5 g
Acizi grasi saturati: 0,5 g
Glucide: 3,5 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 14,9 g
Sare: 0,4 g
Alergeni (contine): Moluste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.