Cel mai bun homar canadian este prins in mai, iunie, decembrie si ianuarie. Decojit crud cu tehnica de inalta presiune (HPP, High Pressure Processing) are un gust si o textura chiar mai bun decat homarul premium viu. Coada homarului si clestii sunt sigilate sub vid separat una de cealalta in pungi de gatit. Cel mai bine este sa-l dezghetati peste noapte in frigider sau intr-o baie de apa rece, apoi fie gatiti in punga, fie pregatiti in orice alt mod. Corespunde unei greutati vii de 537 g - 590 g / homar.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Carne cruda de homar (1 coada, 2 clesti), congelata. Ingrediente: CARNE DE LUSTRA cruda (Homarus Americanus). Depozitare la congelare la minimum -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare! Preparare recomandata in Konvektomat: -> in sacul de fierbere: abur 100%; 85 ° C; 4 min 20 s - 4 min 50 s. -> fara sac de gatit: 20% abur; 220 ° C; 2 min 50 s. Gatiti inainte de consum! Origine: Canada (zona de pescuit FAO 21). Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Rohes Hummerfleisch (1 Schwanz, 2 Scheren), tiefgefroren. Zutaten: Rohes HUMMERFLEISCH (Homarus Americanus). Tiefkühllagerung bei mindestens -18°C. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren! Empfohlene Zubereitung im Konvektomat: --> im Kochbeutel: 100% Dampf; 85°C; 4 min 20 s - 4 min 50 s. --> ohne Kochbeutel: 20% Dampf; 220°C; 2 min 50 s. Vor Verzehr durchgaren! Herkunft: Kanada (Fanggebiet FAO 21). Eigenschaften: Es müssen keine Nährwerte angegeben werden.
Ambalare: 113 g
Alergeni (contine): Crustacee
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.