Cel mai bun homar canadian este cel prins in mai, iunie, decembrie si ianuarie. Decojit crud cu tehnici de inalta presiune (HPP, High Pressure Processing) are un gust si o textura chiar mai bun decat homarul premium viu. Carnea este ambalata sub vid in pungi de gatit. Cel mai bine este sa-l dezghetati peste noapte in frigider sau intr-o baie de apa rece, apoi fie gatiti in punga, fie pregatiti in orice alt mod.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Carne din clesti de homar, cruda, congelata. Ingrediente: carne de homar cruda (Homarus Americanus). Depozitare la congelare la minimum -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare! Recomandare pentru pregatire: Decongelati inainte de preparare. Se incalzeste la o temperatura centrala de 70 ° C. Potrivit pentru prajire si gatit. Timp de gatit la 100g aproximativ 1 minut. Consumati numai cand este gatit. Origine: Canada (zona de pescuit FAO 21). Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Hummer Scherenfleisch, roh, tiefgefroren. Zutaten: Rohes HUMMERFLEISCH (Homarus Americanus). Tiefkühllagerung bei mindestens -18°C. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren! Zubereitungsempfehlung: Vor dem Zubereiten auftauen. Auf 70°C Kerntemperatur erhitzen. Zum Braten und Kochen geeignet. Garzeit je 100g ca. 1 Minute. Nur im durchgegarten Zustand verzehren. Herkunft: Kanada (Fanggebiet FAO 21). Eigenschaften: Es müssen keine Nährwerte angegeben werden.
Ambalare: 227 g
Alergeni (contine): Crustacee
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.