Fulgi de bonito, subtiri, usukezuri, Katsuobushi 20 g

Katsuobushi
50,53 lei 40,42 lei
Bonito, numit si peste albastru, este o specie de ton din familia macroului. Pestele joaca un rol foarte important in bucataria japoneza, dar datorita gustului sau idiosincratic este rar folosit ca topping pentru sushi si mai ales in fulgi (Katsuo-Bushi) sub forma de condiment. Pentru a le face, bonito este mai intai fiert. Pestele este apoi afumat si uscat de mai multe ori pana devine foarte tare. Fulgii sunt apoi razuiti cu un instrument special. Cu aroma lor puternica, sarata, sunt folositi in principal pentru supe
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 57694 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 4 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fulgi de bonito, uscati, afumati, taiati subtiri. Ingrediente: Bonito real "Katsuwonus pelamis" (PESTE). A se pastra uscat, racoros si ferit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza intr-un recipient ermetic, se depoziteaza la frigider si se consuma rapid. Sigilat sub atmosfera protectoare.

Valori nutritive: per 100 g/ml

Valoare calorica: 1473 kJ / 348 kcal

Grasimi: 3,3 g

Acizi grasi saturati: 1,3 g

Carbohidrati: 0 g

Zaharuri: 0 g

Proteine: 80 g

Sare: 0,5 g

Alergeni (contine): peste

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!