Sterletkaya completeaza gama de soiuri de caviar DESIETRA in segmentul de pret mai mic. Ca si in cazul caviarului de la Sevruga salbatica, puterea sa nu rezida in aspectul sau, ci convinge prin gustul sau puternic si expresiv - aproape ca un caviar salbatic de Sevruga. Caviarul Desietra provine din acvacultura Fulda detinuta de Desietra GmbH. Aceasta calitate a caviarului provine de la sturionul sterlet, care este cultivat fara utilizarea de aditivi chimici sau farmaceutici sau hormoni. Productia de caviar are loc la fiecare 14 zile si astfel este frunizat caviar absolut proaspat de o calitate constanta pe tot parcursul anului. Caviarul Desietra este sarat printr-un proces bland (Malossol).
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Sterlet sarat (Acipenser ruthenus) oua de sturion. Ingrediente: STÖReier (Acipenser ruthenus) din acvacultura Germania, sare de masa, conservant: borax E285. A se pastra la rece la -2 ° C pana la + 3 ° C. Produs in Germania.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Eier vom Sterlet (Acipenser ruthenus) Stör gesalzen. Zutaten: STÖReier (Acipenser ruthenus) aus Aquakultur Deutschland, Speisesalz, Konservierungsstoff: E285 Borax. Kühl bei -2°C bis +3°C lagern. Hergestellt in Deutschland.
Ambalare: 125 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1019 kJ / 244 kcal
Grasimi: 15,1 g
Acizi grasi saturati: 2,9 g
Glucide: 3,2 g
Zaharuri: 0,2 g
Proteine: 24 g
Sare: 1,4 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.