Caviarul Desietra provine din acvacultura Fulda detinuta de Desietra GmbH. Aici sturionul rusesc Osietra (Acipenser gueldenstaedtii) este crescut fara utilizarea de aditivi chimici sau farmaceutici si hormoni. Productia de caviar are loc la fiecare 14 zile si astfel este furnizat caviar absolut proaspat de o calitate constanta pe tot parcursul anului. Desietra caviarul Osietra este sarat intr-un proces delicat (Malossol) si oferit fara conservanti sau aditivi. Nu contine borax si, prin urmare, nu este la fel de acid ca si caviarul de la sturionul salbatic. Cu gustul sau tipic de nuca, poate fi comparat cu o calitate superioara Osietra (sturion salbatic).
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Oua de sturion Acipenser güldenstaedtii sarate usor. Ingrediente: STÖReier (Acipenser güldenstaedtii) din acvacultura din Germania, sare de masa. A se pastra la rece la -2 ° C pana la + 3 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Eier vom Acipenser güldenstaedtii Stör leicht gesalzen. Zutaten: STÖReier (Acipenser güldenstaedtii) aus Aquakultur in Deutschland, Speisesalz. Kühl lagern bei -2°C bis +3°C.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1019 kJ / 244 kcal
Grasimi: 15,1 g
Acizi grasi saturati: 2,9 g
Glucide: 3,2 g
Zaharuri: 0,2 g
Proteine: 24 g
Sare: 3,4 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.