O raritate speciala - caviarul de stiuca(Esox licius). Boabele sale mici, de culoare galben-auriu, se caracterizeaza printr-un gust foarte dulce, tipic speciei. Acest lucru il face sa aiba un gust foarte apropiat de caviarul de sturioni. Caviarul de stiuca este un produs proaspat nepasteurizat si este produs prin metoda Malossol fara potentiatori de aroma, coloranti si conservanti. Un sfat de pe Volga: savurati caviarul de stiuca cu putin ulei de masline si arpagic pe paine.
Durata de livrare: Disponibil 08.04.2022
Caviar de stiuca, proaspat. Ingrediente:icre de stiuca (Esox lucius), sare, agent de ingrosare: E415. A se pastra la rece la + 2 ° C - + 7 ° C. Consumati in termen de 3 zile de la deschidere. Tara de origine: Canada.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Hecht Kaviar, frisch. Zutaten: HECHTROGEN (Esox lucius), Salz, Verdickungsmittel: E415. Kühl bei +2°C - +7°C lagern. Nach dem Öffnen innerhalb von 3 Tagen verbrauchen. Herkunftsland: Kanada.
Ambalare: 125 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 548 kJ / 130 kcal
Grasimi: 4 g
Acizi grasi saturati: 1,3 g
Glucide: 2,8 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 20,8 g
Sare: 3,5 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.