„Whitefish” apartine familiei somonului, care include si „pastravul” cu aspect similar. Numele ambilor pesti provin din limba germana veche "forhana" = pastrav. Initial, pestele alb a fost gasit in raurile siberiene si in lacurile alpine. Pestele alb a trait in Lacul Constance doar de la inceputul secolului al XX-lea, fiind adusi din alte lacuri. Intre timp, Lacul Constance a devenit cea mai importanta zona pentru pescuitul pestelui alb. Icrele sunt portocalii, cu granulatie fina si totusi fine. Usor sarate si gust de nuca. De asemenea, ideal pentru rulouri de sushi California.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Whitefish sau caviar de peste alb. Ingrediente: icre whitefish, sare. Whitefish provenit din pescuitul interior din Germania. Plase branhiale si plase similare. Depozitare la cel putin -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Felchen- oder Maränenkaviar. Zutaten: Felchenroggen, Salz. Felchen aus Binnenfischerei in Deutschland. Kiemennetze und vergleichbare Netze. Lagerung bei mindestens -18°C. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 784 kJ / 187 kcal
Grasimi: 13 g
Acizi grasi saturati: 4,3 g
Glucide: 2,4 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 16 g
Sare: 4,5 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.