Char este un tip de somon. In ceea ce priveste forma corpului, este comparabila cu pastravul si are cerinte ridicate in ceea ce priveste calitatea apei din habitatul lor. Au nevoie de apa rece, bogata in oxigen. Acest caviar auriu provine din char care traieste in iazuri. Caviarul galben-auriu este delicat, translucid se face numai cu sare (Malossol) si fara conservanti. Un produs care nu este disponibil in afara sezonului. Pentru a obtine acest caviar, femela nu este ucisa, ci doar usor anesteziata in timp ce ouale sunt raspandite cu atentie.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Caviar char, din acvacultura, pasteurizat. Ingrediente:icre de char (Salvelinus spp.), Sare. Depozitare intre + 2 ° C si + 7 ° C. Consumati in termen de 3 zile de la deschidere. Icre de acvacultura din Italia.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Saiblings Kaviar, aus Aquakultur, pasteurisiert. Zutaten: SAIBLINGSROGEN (Salvelinus spp.), Salz. Lagerung zwischen +2°C und +7°C. Nach dem Öffnen innerhalb von 3 Tagen verbrauchen. Rogen aus Aquakultur aus Italien.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 761 kJ / 181 kcal
Grasimi: 7,2 g
Acizi grasi saturati: 1,8 g
Glucide: 3 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 26,2 g
Sare: 3,5 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.