Icrele de chedin este o delicatesă extrem de populară și apreciată în Marea Mediterană și este cunoscută sub numele de bottarga sau huelva de mujol în Italia și Spania. Acest icre grecesc a fost obținut sub numele de Avgotaraho de peste 150 de ani de familia Trikalinos din chefin din habitatul lor natural și prelucrat într-un proces deosebit de blând. Ca rezultat, produsul final are umiditate mai mare și un conținut mai scăzut de sare. Pentru a păstra acest lucru, fiecare piesă individuală este acoperită cu un strat de ceară de albine adevărată. Trikalinos Bottarga este minunat echilibrat în aromă, aromă și textură. Poate fi tăiat ușor în felii și savurat crud ca amuse-bouche sau rafinat în preparate cu paste, risotto sau supe tipic mediteraneene.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1423kJ/341kcal
Acizi grasi saturati:
8.2 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.