Variante de gatit: ragu în placinta de foietaj, ca ingredient într-o caserola, ca ingredient într-o supa, prajit în aluat tempura pentru o salata, cu fasii de legume în crep, sau usor afumat de la afumator și tocat ca ingredient în o crusta.
Melci romani in infuzie. Ingrediente: melci, apa, sare, aroma naturala, dextroza, coriandru, condimente.
Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in cateva zile.
Mod de preparare: Ungeti melcii scursi cu unt de plante, incalziti melcii la cuptor cu partea de unt in sus la foc mic (aprox. 100°C) pana cand untul incepe sa se rumeneasca. Proprietăți: fără conservanți.
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.