Extractul de ansoa de culoare maro inchis este obtinut din ansoa fermentate, produs in mod traditional in Cetara, in Golful Solerno. Se maturizeaza in butoaie de castan timp de aproximativ 18 luni. Se foloseste in preparatele cu paste ca inlocuitor de sare si este suficienta aproximativ 1 lingurita de persoana.
Sos de ansoa. Ingrediente: suc de ansoa (ansoa, sare de mare), sare de mare. A se pastra la 18 pana la maxim 24°C. In mod normal se calculeaza 1 lingurita de persoana.
Alergeni (contine):
peşte
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
541kJ / 130kcal
Grasimi:
0.19 g
Acizi grasi saturati:
0.01 g
Carbohidrati:
8.8 g
Zaharuri:
0.1 g
Proteine:
23.31 g
Sare:
20 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.