Colatura di Alici, extract de ansoa, flacon cu picurator, Acquapazza, 50 ml

Acquapazza
-20%
254,56 lei 203,65 lei
Extractul de ansoa de culoare maro inchis este obtinut din ansoa fermentate, produs in mod traditional in Cetara, in Golful Solerno. Se maturizeaza in butoaie de castan timp de aproximativ 18 luni. Se foloseste in preparatele cu paste ca inlocuitor de sare si este suficienta aproximativ 1 lingurita de persoana.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 52885 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 20 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sos de ansoa. Ingrediente: suc de ansoa (ansoa, sare de mare), sare de mare. A se pastra la 18 pana la maxim 24°C. In mod normal se calculeaza 1 lingurita de persoana.

Alergeni (contine): peşte

Valori nutritive: per 100 ml

Valoare calorica: 541kJ / 130kcal

Grasimi: 0.19 g

Acizi grasi saturati: 0.01 g

Carbohidrati: 8.8 g

Zaharuri: 0.1 g

Proteine: 23.31 g

Sare: 20 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!